Indtast søgning

destinationkort fra Åre

 

Åre består af 4 byer og 4 skiområder, som er forbundet to og to. strækker sig over 13 km, fra Duved i vest til Åre Bjørnen i Øst. Med sit højeste skiløb i næsten 1300 meters højde, de i alt 97 pister og en by, som på sine ”bedste” dage minder om en sydlandsk skisportsby, er Åre en særdeles attraktiv destination for alle.

Skiløbet og -området

Åre er et alpinområde i absolut verdensklasse, og nok det nærmeste man kommer på Alperne i Norge.
Åre by og Åre Bjørnen er indbyrdes forbundet, og det samme gælder Tegefjäll og Duved.
Pisterne ved Åre by er de mest udfordrende i hele området. Men den hurtige gondollift kan du snart komme til toppen af fjeldet. Herfra har du masser af udfordringer hele vejen ned til byen. Længste piste er på hele 6,5 km.
Åre Bjørnen er lagt til rette med henblik på børnene og deres trivsel. Der er specielle børnelifte, aktivitetshus og masser af underholdning. Og så er det ikke mindst bilfri zone.
Tegefjäll er stedet for snowboarderne. Snowboardparken på 1,4 km og ikke mindst den oplyste fun-park, giver rigtig mange og gode oplevelser for boarderne.
Duved-området er forbundet med Tegefjäll, og det er et område som hovedsagligt består af brede, blå boulevardpister, som er fremragende til at finjustere sin svingteknik på.
Åre er virkelig et skiområde, der egner sig for hele familien, og vil du rundt og kigge i de forskellige områder kører der gratis skibusser hele dagen.
Langrendsløberne har i alt 58 km preparerede løjper at boltre sig på.

Byen

Åre by er vel nok det nærmeste man kommer på en østrigsk skisportsby med hensyn til stemning, afterski og natteliv. Du finder også et væld af restauranter, cafeer og butikker og har du et ønske om at blive hjemme fra pisterne en dag eller to, så kan et besøg i Holiday Club Åre så absolut anbefales.

Tilbage til destinationsiden