Indtast søgning

Skipiste fra Zakopane

Pistekort ikke tilgængelig lige nu her på siden, men følg linket nedenunder og i kan se pistekortet over Zakopane

Pistekort over Zakopane

 

Zakopane har opnået et godt ry i skisportsverdenen på grund af de fine forhold. Skisport er tradition og har været det i mere end 100 år. Faktisk omtales byen som arnested for den polske skisport og benævnes Polens vinterhovedstad.

Skiløbet og - området

Zakopane er det mest kendte og besøgte turiststed i Polen. Hvert år besøger 3 mio. turister denne by, som ligger fantastisk flot i 900 m højde, omgivet af Tatrabjergene, der er på 2,5 km's højde.
De mange ski entusiaster råder over talrige terræner - fra flade og nemme pister til stejle nedkørsler - og de for øjeblikket ca. 50 lifte kan ikke helt klare antallet af skiløbere. Derfor kommer der årligt flere og flere lifte i brug.
Zakopanes nabobyer Peronin, Bukowina Tatrzanska og Bialka tilbyder specielt gode muligheder for skisport. Gubalowka og Magura Witowskas bakkelandskab er velegnet for længere udflugter på ski. Om vinteren er bjergryggene næsten mennesketomme og i den store højde ligger sneen i meget lang tid. Langrendsløberne skal nok søge til området ved Krokiews hopbakker.

Byen
Der er et rigt byliv med mange restauranter, cafeer og 7 diskoteker. Krupówki - gaden er en af de mest kendte gader i Polen, det er et sted, hvor mange kendte ansigter viser sig. Det særlige ved skiløb i de tidligere Østlande er priserne

 

Tilbage til Zakopane