Indtast søgning

Skipiste fra Zell am Zee Kaprun

Pistekort ikke tilgængelig lige nu her på siden, men følg linket nedenunder og i kan se pistekortet over Zell am Zee Kaprun

Pistekort over Zell am Zee Kaprun

 

Zell am Zee og Kaprun har slået sig sammen om at skabe det, der kaldes Europa Sport Region. Stedet er en sand lækkerbisken for de alpinister, der prioriterer et rigtig afvekslende og udfordrende skiområde kombineret med gletcherens snesikkerhed og en international stemning uden for normal ”arbejdstid”. Og hvem gør ikke det. Du finder det hele her…

Skiløbet og -området

Skiområdet i Zell am Zee/Kaprun har de seneste år investeret rigtig meget for at forbedre områdets liftsystem og infrastruktur. Vi synes det er lykkes rigtig godt. F.eks. har City Express liften i Zell am See’s centrum minimeret liftkøerne eftertragteligt, der er investeret i snekanoner, funpark for snowboarderne m.v.
I grove træk inddeles skiområdet i tre - Schmittenhöhe der dækker Zell am See og Schüttdorf, Maiskogel i Kaprun, samt gletscheren Kitzsteinhorn i Kaprun.
Skibusforbindelserne imellem områderne er i top, så der er masser af muligheder for at komme rundt og f.eks. prøve den berygtede danskerpiste i Schuttdorf på Areit eller de brede boulevarder mellem Sonnkogel og Hovhmais. Udfordringerne og oplevelserne ligger og venter forude – også for børn og nybegynderne. .
Udfordringer og oplevelser venter også de mere øvede specialiser, som vil kunne bruge masser af herlige timer på stedets sorte pister. Men forslår de ikke i en hel uge, så kan man investere i et såkaldt Salzburger Ski Card, der bl.a. dækker området omkring Saalbach kun ca. 15 km fra Zell am See.
For langrendsløberne er Zell am See også et godt valg med sine 40 km løjper.

Byen

I Zell am See er mulighederne næsten uendelige. Byen ligger smukt ud til Zeller søen på den ene side, og Smittenhöhe bjerget på den anden og det er en virkelig hyggelig by med masser af liv. Måske ikke mindst i den gamle bydel med fodgængerzonen, hvor du finder man masser af butikker, barer, cafeer og restauranter.

 

Tilbage til Zell am Zee Kaprun