Indtast søgning

Skinyheder


5 uundværlige ting på skiferien

19.01.16 / af / 0 kommentar(er)
5 uundværlige ting på skiferien

Skisæsonen er i gang, og danskerne strømmer lige nu ud i verden for at prøve kræfter med verdens mange skipister. Mange danskere drager dog sydpå uden at have det rette udstyr med. Derfor har vi skrevet denne artikel om, hvad der er godt have med på skiferien. 

 

Den rigtige påklædning

Du kan ikke tage på skiferie uden at klæde dig rigtigt på. Når du vælger påklædning er der en række ting, du  bør være opmærksom på. Du skal først og fremmest vælge din påklædning ud fra, hvor du skal på skiferie henne. Er det koldt eller varmt? Det næste du skal tage højde for er, hvor hurtigt, du kommer til at fryse. Hav gerne en ekstra trøje med, så du kan lave et nyt lag i din påklædning, hvis det bliver nødvendigt. 

 

Læbepomaden

Det er koldt at være på skiferie, og det kan gå ud over læberne. Derfor er det altid en rigtig god ide at have en læbepomade i lommen, så dine læber ikke sprækker på grund af kulden. Er du kommet afsted uden, kan du uden tvivl også finde en i skiområdet. 

 

Solbriller

Solen er skarp på skistederne, og hvert år sker mange ulykke desværre på grund af, at skiløbere bliver blændet af solen uden at have solbriller på. Derfor bør du altid bære skibriller, der dæmper solen. Både for din egen og andres skyld. 

 

Husk nu skihjelmen! 

Skihjelmen er noget af det absolut vigtigste sikkerhedsudstyr, når du skal prøve dine evner på ski eller snowboard af. Desværre er det almindeligt at se skiløbere uden hjelm rundt omkring på pisterne. Bliver man en god skiløber, har mange desværre tendens til at smide skihjelmen, og det kan have fatale konsekvenser. Lidt ligesom hvis du taber din makita boremaskine, når du er ude i haven eller din 
 
Vi håber, at du fik glæde af vores guide - god skiferie!
 
 
Vi 
 
 
 
 
  
 
 
  


 
 

 Giv 1 stjerner Giv 2 stjerner Giv 3 stjerner Giv 4 stjerner Giv 5 stjerner 2,9 stjerner fra 1326 brugereIngen kommentarer skrevet i øjeblikket

Skriv en kommentar


   Kode:

Søg i skinyheder